Behandelingen

Acrylnagels
Acrylnagels bestaan uit een acrylpoeder en acrylvloeistof die tesamen vermengd worden. Dit vormt een verwerkbaar bolletje acryl dat met een penseel op de natuurlijke nagels gemodelleerd wordt. Na uitharding worden deze nagels middels modelvijlen afgewerkt en van een hoogglans-laagje voorzien.

Nabehandeling
Het aanbevolen 3 à 4 wekelijks onderhoud van uw kunstnagels. De kunstnagels worden indien gewenst korter gevijld, het french (witte) randje wordt opnieuw geplaatst op de correcte plek en de uitgroei van de nagels wordt bijgevuld en de totale nagel opnieuw in balans gebracht.

ManiQ
ManiQ is een dunne flexibele transparante gel die op de natuurlijke nagels wordt aangebracht en middels een speciale lamp wordt uitgehard. Deze nagels zijn bijzonder geschikt voor de vrouw die geen kunstnagels, maar wel graag een onzichtbare versteviging op de eigen nagel wenst.

Gellak
Gellak heeft de eigenschap van een nagellak, maar met de kwaliteit van een gel. Het geeft een lichte versteviging aan de natuurlijke nagel en U kunt kiezen uit vele modekleuren. Een langer draagbare en houdbare gel-nagellak met een intense kleur en een perfecte glans die 3 à 4 weken mooi blijft.

Manicure
Een verzorgende behandeling voor handen en nagels waarbij vooral de nagelriemen extra aandacht krijgen. Velletjes van de nagelriemen wordt indien nodig verwijderd. De nagels worden in model gevijld, gepolijst en geglansd met een topcoat. U kunt deze behandeling naar wens aanvullen met een scrub, masker en/of paraffinepakking. De paraffine is een wax met verzorgende oliën en andere bestanddelen die verwarmd wordt en daardoor een dieptewerking heeft in de bovenste huidlaag. Het werkt sterk vochtinbrengend, ideaal voor droge, schrale handen.

Pedicure
Bij een pedicurebehandeling ligt de concentratie vooral op voet- en eventuele nagelklachten zoals b.v. overtollig eelt, likdoorns/eeltpit, kloven, ingegroeide teennagels, enz. Deze klachten worden indien mogelijk tijdens deze behandeling verholpen. Daarnaast worden de teennagels geknipt en de nagelriemen verzorgd.

Cosmetische voetbehandeling
Dit is een verzorgende en relaxte behandeling waarbij uw voeten in een bubble voetenbad worden gedompeld, de dode huidcellen worden van de huid gescrubd waarna uw voeten heerlijk zacht aanvoelen en na afdroging worden zij gemasseerd met een vochtinbrengende voetencreme. Uw teennagels worden korter geknipt en nagelriemen verzorgd. U kunt hierna extra kiezen voor een kleur nagellak of gellak.

Meer informatie of een afspraak maken?