Behandelingen

Covid-19 Protocol

Wij werken volgens het Covid-19 Praktijk Protocol:

  • U komt alleen (op afspraak) tenzij u afhankelijk bent van begeleiding
  • Wij wassen/ontsmetten allemaal onze handen
  • Wij maken gebruik van een mondkapje/tafelscherm
  • Wij ontsmetten alles na iedere klant
  • Bij binnenkomst houdt u zoveel mogelijk afstand 1.5 meter.
  • Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u om thuis te blijven

U vindt meer informatie over onze diverse behandelingen onder deze tekst.

Acrylnagels
Acrylnagels bestaan uit een acrylpoeder en acrylvloeistof die tesamen vermengd worden. Dit vormt een verwerkbaar bolletje acryl dat met een penseel op de natuurlijke nagels gemodelleerd wordt. Na uitharding worden deze nagels middels modelvijlen afgewerkt en van een hoogglans-laagje voorzien.

Nabehandeling
Het aanbevolen 3 à 4 wekelijks onderhoud van uw kunstnagels. De kunstnagels worden indien gewenst korter gevijld, het french (witte) randje wordt opnieuw geplaatst op de correcte plek en de uitgroei van de nagels wordt bijgevuld en de totale nagel opnieuw in balans gebracht.

ManiQ
ManiQ is een dunne flexibele transparante gel die op de natuurlijke nagels wordt aangebracht en middels een speciale lamp wordt uitgehard. Deze nagels zijn bijzonder geschikt voor de vrouw die geen kunstnagels, maar wel graag een onzichtbare versteviging op de eigen nagel wenst.

Gel-lak
Gel-lak heeft de eigenschap van een nagellak, maar met de kwaliteit van een gel. Het geeft een lichte versteviging aan de natuurlijke nagel en U kunt kiezen uit vele modekleuren. Een langer draagbaar en houdbare gel-lak met een intense kleur en een perfecte glans die 3 à 4 weken mooi blijft.

Manicure
Een verzorgende behandeling voor handen en nagels waarbij zeker de nagelriemen extra aandacht krijgen. Velletjes van de nagelriemen wordt indien nodig verwijderd. De nagels worden in model gevijld, gepolijst en geglansd met een topcoat. U kunt deze behandeling naar wens aanvullen met een scrub, masker en/of paraffinepakking. De paraffine is een wax met verzorgende oliën die verwarmd wordt en daardoor een dieptewerking heeft in de bovenste huidlaag. deze wordt middels een pakking op uw handen aangebracht. Het werkt sterk vochtinbrengend en verzachtend, ideaal voor droge, schrale handen.

Pedicure
Bij een pedicurebehandeling ligt de concentratie vooral op voet- en eventuele nagelklachten zoals b.v. overtollig eelt, likdoorns/eeltpit, kloven, ingegroeide teennagels, enz. Deze klachten worden tijdens deze behandeling verholpen. Het eelt wordt verwijdert, de teennagels korter geknipt en de nagelriemen verzorgd waarmee wordt afgesloten met een korte massage met een vochtinbrengende voetcréme.

Cosmetische voetbehandeling
Dit is een verzorgende en relaxte behandeling waarbij uw voeten in een bubble voetenbad worden gedompeld, de dode huidcellen verwijderd middels een scrub waarna uw voeten heerlijk zacht aanvoelen en na afdroging worden de teennagels korter geknipt en de nagelriemen verzorgt. Ter afsluiting van deze behandeling worden de voeten aangenaam gemasseerd met een vochtinbrengende voetcréme. Indien u hierna kiest voor een gellak ontvangt U hierbij 20% extra korting.

Meer informatie of een afspraak maken?